/Ryggsäck för att bugga ut – Veckans pryl

Ryggsäck för att bugga ut – Veckans pryl

Bugga utVeckans pryl blir den första produkten som kommer finnas till försäljning i Regroups webshop. En ryggsäck på 30 liter som passar perfekt när det är dags att bugga ut. Jag själv använder just denna ryggsäck som bug out bag. Fördelen är de olika fack som till exempel sidofacken där överlevnadskniven, lättviktsyxan och regnponchon smidigt får plats. Toppfacket lämpar sig bra för ficklampa och andra lättillgängliga prylar.

Smidigt att bugga ut

Volymen på 30 liter gör den relativt liten men fördelen är att den blir lätt och smidig att bära. Tack vare fästpunkter på utsidan av ryggsäcken går det enkelt att fästa ett tält eller liggunderlag. Vill du ha en ryggsäck för vandring så är den även kompatibel med en vattenpåse som fästs inuti huvudfacket. Den är flexibel och begränsar dig inte oavsett vad du vill använda den till. Fördelen med väskan som bug out bag är att den är diskret och till skillnad från andra militära ryggsäckar är det få som kommer höja på ögonbrynen när du skall bugga ut.

Webshopen är under uppbyggnad och så fort allt är klart kommer det gå att beställa ryggsäcken. Den ligger dock uppe så det går bra att kolla in den här: Ryggsäck 30L (bug out bag)

Veckans pryl

Varje vecka presenteras en ny pryl som på något sätt passar för prepping. Hitta alla prylar under kategorin Veckans pryl.

Av |2018-03-04T20:35:52+00:004 mars 2018|Kategorier: Veckans pryl|Etiketter: |0 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.