/Omgruppera – Att vara redo

Omgruppera – Att vara redo

Att vara redo

Vad är det här för sida? Inte ännu en survial-prepping-sida av en vit medelålders man som handlar om att vara redo för jordens undergång? Ta det lugnt, det är inte så drastiskt. Visst, prepping och att vara redo för kriser kommer vara en röd tråd, men vi är ju i Sverige så vi gör det lite ”lagom”. Det blir inga ”big guns” och ”zombie apocalypse”, men tanken är att lyfta fram det civila försvaret och hur man kan vara förberedd i ett allt mer sårbart samhälle.

Men vadå, det finns ju redan en hel ”prepper-rörelse” i Sverige och ett otaligt ”förbered-dig-på-krisen-bloggar” som skriver om detta? Det är korrekt, börjar man googla på prepping så hittar man mängder av bloggar och webshopar. Det är väl dock ett bevis på att insikten om vår sårbarhet ökar.

Vad skiljer den här sidan från alla andra?

Målet är att göra allt lite bättre, lite snyggare, lite roligare och lite mer användarvänligt. Även om överlevnad handlar om kunskap så kommer det bli mycket häftiga prylar. Inte lika mycket om hur man odlar ärtor och stickar en kofta. Såklart blir det mycket om olika BOB, EDC, BOL med mera, och lugn du som inte fattade något nu, här finns en ordlista och genomgång av alla preppertermer.

Så vem kommer läsa den här sidan? Alla som gillar tankesättet att kunna klara sig själva kommer vara målgruppen. Allt ifrån en novis som bara vill klara ett strömavbrott till en super-survival-prepper som förhoppningsvis kan få lite nya vinklar på förberedelser.

Utöver själva skrivandet finns det fler planer för Regroup. Häng med så kommer ni få se vad det är för spännande saker. Ja Regroup, det är namnet på sidan, en idé om hur vårt samhälle ser ut och hur vi borde ta ett steg tillbaka för att göra om och göra rätt.

Regroup – To reorganize for a renewed effort after a temporary setback

Av |2018-02-16T16:03:45+00:0029 januari 2018|Kategorier: Nyheter|0 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.