/Biltema Patrol bag – Veckans pryl

Biltema Patrol bag – Veckans pryl

Biltema patrol bagDen ultimata prepper-väskan ”patrol bag” finns nu åter på Biltema. Den svarta patrullväskan som helt plötsligt försvann ur sortimentet har nu kommit tillbaka. Med högsta sannolikhet handlade det om någon rättslig tvist där Biltema var tvugna att dra tillbaka den, men nu är den tillbaka i samma utförande förutom de små gula märkena med symboler.

Jag införskaffade mig snabbt väskan, ifall den skulle försvinna igen, och håller nu på att fylla den för att bli en ”vehicle bug-out-bag”. Det kommer ett senare inlägg med mer info om väskan och vad man kan ha i den. Den har gott om fack och är i rejält material, lätt värt de 499 kr den kostar.

Här är en länk till väskan på Biltema: Patrullbag.

Veckans pryl

Varje vecka presenteras en ny pryl som på något sätt passar för prepping. Hitta alla prylar under kategorin Veckans pryl.

 

Av |2018-02-20T13:56:39+00:002 februari 2018|Kategorier: Veckans pryl|Etiketter: , |3 Kommentarer

3 Comments

  1. Rasmus 26 februari, 2018 vid 16:23 - Svara

    Köpte själv en sådan här om dagen! Men förstår inte vad alla dom små ”kuddarna med kardborreband ska vara bra för? Även den stora dom inte verkar passa på någon av sidorna.

  2. […] ✓ Biltema patrol bag […]

  3. PrepperBob 27 februari, 2018 vid 20:55 - Svara

    ”Kuddarna med kardborre” skall användas för att skapa mindre fack i det stora huvudfacket. Kolla bilden på min krisväska i detta inlägget: http://www.regroup.se/krisvaska-for-bilen-checklista-vehicle-bug-out-bag

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.